Digitale skjermflater
over hele landet

Selskapet: Vizible er en avdeling i selskapet Exceline AS. Exceline AS er lokalisert i Trondheim, og Vizible har sine kontorer i Bergen. Selskapet ble etablert i 1989, og er mest kjent for å være en ledende leverandør av betalingsløsninger og medlemshåndteringssystemer i treningbransjen. Selskapet har per i dag 35 medarbeidere. 

Vizible: Dette er selskapets satsing i utendørsreklame-segmentet. Vizible er etablert som et eget varemerke i Norge, og planlegges skilt ut som et eget single purpose selskap i 2020. Etter fusjonen med et Bergensbasert teknologiselskap med etablerte digitale utendørsflater i Bergen ble det i 2018 besluttet å etablere et nasjonalt konsept for utendørsreklame. Vi er opptatt av at det skal være enkelt og rimelig for lokale annonsører å få eksponering på våre flotte flater, og ikke bare være et medium for de store og tunge nasjonale annonsørene. Vi vet at publikum oppfatter lokalt innhold på reklameskjermer som mer relevant, og er derfor opptatt av å levere løsninger som dekker behovet for synlighet i det lokale markedet på de stedene i Norge vi til enhver tid har reklameflater tilgjengelig.

Vizible er et fullservice byrå som tilbyr grafiske tjenester, produksjon av animerte annonser og videoinnhold, og tilbyr alle kunder gode råd og veiledning for effektiv bruk av alle relevante markedsføringskanaler. Utendørsreklame er i sterk vekst i Norge, og verden forøvrig, og digital utendørs er et enormt effektivt medium dersom man benytter det korrekt. 

Vi har i dag digitale skjermflater utplassert i parkeringsanlegg, treningssentre og kjøpesentre over hele landet.  Se hva vi kan tilby deg i ditt område eller i hele landet.

Kontakt oss

45 28 89 39
hei@vizible.no